Adobe Animate Alternative

Adobe Animate срещу Character Animator срещу Toon Boom срещу Mango Animate Character Maker
Сравнете характеристиките и цените, за да получите най-добрата алтернатива на Adobe Animate.

Compare – Toon Boom vs Adobe Animate vs Character Animator vs Mango Animate Character Maker

От първото издание през 1996 г. (по това време името все още беше Flash), Adobe Animate е популярен и широко използван от всички професионални аниматори по света. Въз основа на анимация кадър по кадър, Adobe Animate е проектиран с повече характеристики и функции, за да направи анимацията реалистична с години на подобряване на продукта.

Друг герой продукт от софтуерния гигант Adobe Inc., който обсъждаме днес, е Adobe Character Animator, умишлено проектиран да създава анимации на герои с поддръжка на Live Motion Capture. От същата компания със същия фокус върху създаването на 2D анимации, Adobe Animate срещу Character Animator често се обсъждат и сравняват един с друг. Някои може да смятат Adobe Character Animator за алтернатива на Adobe Animate до известна степен.

Като популярна алтернатива на Adobe Animate, Toon Boom Harmony се произвежда от Toon Boom Animation за създаване на безхартиена 2D анимация с гъвкав, функционален и чувствителен механизъм за четка. Основно базиран на рисуване с четка, този софтуер има относително високо търсене на умения за рисуване на потребителите. Разбира се, все още можете да закупите герой и да го импортирате в софтуера за по-нататъшна анимация.

Mango Animate Създател на герои, от друга страна, е напълно различен от тези три софтуера, споменати по-горе. Той е проектиран да побере потребители от всички нива, независимо дали е начинаещ без опит в анимацията или редактирането на видео, или опитен аниматор. Mango Animate CM прилага скелетна анимация, с която потребителите могат да превърнат картините си в динамична анимация на герои, като добавят пълен набор от скелетни структури към изображението.

Въпреки това, някои потребители в днешно време може да си помислят, че Adobe Animate е прекалено сложен за аматьор и е невъзможно да се използва лесно без първо обучение. В този контекст намирането на алтернативи на Adobe Animate се превръща в модна дума напоследък. По-долу е даден списък за сравнение на техните характеристики и ценообразуване, така че да откриете най-добрата алтернатива на Adobe Animate, подходяща за вашите нужди.

ХарактеристикаMango Animate Създател на героиToon BoomAdobe AnimateAdobe Character Animator
Безплатна версия
Ценообразуване $139/Доживот
Основни $25/месец
Разширено $63/месец
Премиум $115/месец
$239,88/год$599,88/год
(налично само като част от плана за приложения на Adobe)
Лесна употреба
Картина към характер
ТехникаСкелетна анимацияРисуване с четкаАнимация кадър по кадърЗаснемане на движение на живо
Монтаж на персонажа
Персонализирани лицеви черти и изражения
Работете със слоеве
Вградена библиотека с тоалети и аксесоари
Безплатни шаблони за герои
Огромни шаблони за движение
Поддържани файлови формати за импортиране и музикаPNG/PSD/GIF/Видео/АудиоQuickTime видеоклипове/ снимки/ многослойни/ .psd/ .ai/ .swf/ .pdf/ .flaИзображение/видео/аудио.AI/.AIFF/.JPEG/.JPG/.PNG/.PSD/.PUPPET/Видео/Аудио
Ключов кадър с автоматично движение
Вграден Image Capturer
Изходни форматиPNG/GIF/MP4/MOVTVG, PSD, PNG, JPG, VAR, PDF и др. Виж повечеHTML5/WebGL/Flash/Adobe AIR/SVG PNG/WAV/MP4
Персонализирана резолюция
Персонализиран BG цвят
Прозрачно БГ
Цикъл
Плъзнете и пуснете
Многоканална времева линия

За допълнително четене вижте 10 Алтернативи на Adobe Animate с по-подобно сравнение на софтуера.

The Adobe Animate Alternative Tailored to Your Needs

Mango Animate Създател на герои

Български