Топ 10 безплатни сайтове за изтегляне на монтирани персонажи за Blender

Отнема ли ви време да монтирайте героя използвате Blender и искате да намерите начин да изтеглите монтиран характер, който да се използва директно в Blender? Е, какво ще стане, ако ви кажа, че има много невероятни платформи, които можете да изтеглите? Обзалагам се, че трябва да сте много развълнуван от това. И така, нека поговорим за десетте най-добри безплатни уебсайта за изтегляне на монтирани герои за Blender.

TOP1: Mango Animate 2D софтуер за анимация на кости

Софтуер Mago amimate 2D Bone Animation е брилянтен софтуер, който трансформира статично изображение в ярък и енергичен анимационен герой. Освен тази основна функция, софтуерът предоставя множество вградени манипулирани герои от всички сфери на живота, такива фигури като лекари, полицаи, студенти, работници, бизнесмени и други роли се намират лесно в интерфейса на героите. Изберете подходяща фигура и изберете подходящ скелетен шаблон от библиотеката с кости, който да приложите към героя. След като бъде направено, монтираният герой може да бъде експортиран и импортиран в Blender за анимация. По този начин можете да спестите време и да се насладите на уникалното действие, което искате вашият герой да направи.

ТОП1 Манго анимиран манипулиран персонаж за Blender
ТОП1 Манго анимиран манипулиран персонаж за Blender

Топ2: Построен от Colossus

Създаден от Colossus е друг уебсайт, от който можете да изтеглите монтиран персонаж за Blender. Основната услуга, която Colossus предоставя, е да създава индустриални стандартни системи за персонажи за потребителите, което позволява на потребителите да анимират своите герои директно. След като изтеглите монтирания герой, можете да го импортирате в Blender и да анимирате героя според вашите нужди.

top2 Създаден от Colossus монтиран персонаж за Blender.jpg
top2 Създаден от Colossus монтиран персонаж за Blender.jpg

Топ3: Чувал с брашно

Flour Sack е проста платформа за чували за анимация, създадена от Джо Даниелс. Това е добра платформа за започване на изучаване на основните принципи на анимацията. След като изтеглите платформата и отворите в Blender, ще откриете, че има широк диапазон от гъвкавост на платформата и можете да си поиграете с контролите, за да постигнете желаната поза на монтирания герой.

top3 Чувал с брашно монтиран персонаж за Blender.jpg
top3 Чувал с брашно монтиран персонаж за Blender.jpg

Топ4: Zombie Rig

Zombie Rig е монтиран персонаж, който можете да изтеглите и използвате в Blender. Предоставя се за лични цели, но не и за търговски резултати. Така че можете просто да използвате монтирания герой като първи опит да анимирате герой или за забавление.

top4 Zombie Rig монтиран персонаж за Blender
top4 Zombie Rig монтиран персонаж за Blender

Топ 5: AnimSchool 

AnimSchool предлага монтиран персонаж на име Малкълм, който може да се използва в Blender. Смята се, че той притежава един от най-гъвкавите и изразителни средства за лице. Malcolm е много сложна система с високо качество на функциите, така че не е подходяща за тези, които тепърва започват да учат анимация. 

top5 AnimSchool монтиран персонаж за Blender
top5 AnimSchool монтиран персонаж за Blender

Топ6: AnimProps

AnimProps е уебсайт, който предоставя разнообразие от манипулирани герои, които могат да бъдат експортирани и използвани в Blender. Освен тази основна услуга, AnimProps позволява на 2D и 3D артисти да създадат безплатен акаунт и да споделят, продават и купуват произведения на изкуството.

top6 AnimProps монтиран персонаж за Blender
top6 AnimProps монтиран персонаж за Blender

Топ7: Ментор по анимация

Animation Mentor е онлайн училище за анимация, където професионалисти от индустрията помагат на начинаещи да научат 3D анимация. Той предоставя два монтирани знака с професионално качество, които хората да използват свободно във всяко приложение, като например Blender. Така че, ако сте начинаещ, може да го намерите подходящ за вас.

top7 Animation Mentor монтиран персонаж за Blender
top7 Animation Mentor монтиран персонаж за Blender

 Top8: Ultimate Rigs

Ultimate Rigs предоставя колекция от безплатни ригове на Maya, които ще ви държат фокусирани върху изучаването на физически движения. Можете просто да импортирате монтирания герой в Blender и да започнете своето анимационно пътуване.

top8 Ultimate Rigs монтиран персонаж за Blender
top8 Ultimate Rigs монтиран персонаж за Blender

Топ 9: Agora Studios

Agora Studios разполагат с някои отлични модели на Maya индустрията, които можете да използвате безплатно в Blender. След като монтираният герой бъде изтеглен, можете да започнете работата си с Blender.

top9 Agora Studios монтиран персонаж за Blender
top9 Agora Studios монтиран персонаж за Blender

Топ 10: RIG.IT.net 

RIG.IT.net е основана през 2015 г. от Jakub Krompolc, който има повече от 10 години работа като Rigging TD в различни високопоставени компании за постпродукция. Има готин герой робот, който можете да изтеглите безплатно и да използвате в Blender.

top10 RIG.IT.net монтиран персонаж за Blender
top10 RIG.IT.net монтиран персонаж за Blender

С една дума

Е, има десет безплатни уебсайта за изтегляне на манипулирани герои, които можете да изберете. Така че, ако ви е писнало да настройвате героя в Blender, можете да изтеглите манипулиран характер и след това го импортирайте директно в софтуера, където оживявате фигурата.


Започнете да създавате свой собствен герой лесно


Mango Animate

Създайте най-добрата си анимация

Съдържание

Подобни публикации

Последни публикации

Сделка за цял живот

Mango Animate Bundle

Отстъпка до 60%